Ontbijten of lunchen nabij Nijmegen

De sfeervolle brasserie

De gezellige brasserie, voorzien van opvallende schilderijen, gewaagde kleuren en heerlijke rode banken zorgt voor een plezierig en welkom gevoel. Neem plaats aan een van de leestafels, waar je lekker een krantje kunt lezen onder het genot van een heerlijke latte macchiato. Of kom gezellig een borrel drinken aan een van onze hoge tafels met witlederen krukken in de bar.  

Ontbijt

Graag verwelkomen wij u tijdens ons uitgebreide ontbijtbuffet dat geserveerd wordt in de Brasserie. Natuurlijk in combinatie met uw overnachting in ons hotel, maar ook passanten kunnen van het ontbijtbuffet gebruik maken.

Lunch

Voor de lunch kunt u naast ons restaurant in een meer formele setting in onze brasserie terecht. Voor uw lunch serveren wij graag onze specifieke lunchgerechten zoals soepen, omeletten, verschillende broodjes met luxe beleg en heerlijke pannenkoeken. Natuurlijk is de keuken tijdens lunchtijd ook geopend voor warme gerechten.

Openingstijden

Vanaf 07.00 uur kunt u gebruik maken van ons ontbijtbuffet. Daarnaast is de Brasserie is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. De laatste bestellingen worden opgenomen om 22.00 uur. De bar blijft open tot ongeveer middernacht en op afspraak eventueel later.

Reserveer een tafel