Over ons hotel

Van der Valk Hotel De Molenhoek bij Nijmegen beschikt over 56 hotelkamers. Alle kamers zijn uitgerust met een badkamer met toilet, bad en douche. Op alle kamers is er telefoon en TV. Tevens kunnen hotelgasten kosteloos gebruik maken van draadloos internet en ruime parkeergelegenheid.

Makkelijk bereikbaar

Ons hotel ligt op zeer korte afstand van de Mookerheide en is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer zeer gemakkelijk te bereiken. Sinds 2009 beschikt Molenhoek over een eigen treinstation op korte afstand van ons hotel restaurant.

Van der Valk

Hotel restaurant De Molenhoek - Nijmegen maakt deel uit van de Van der Valk organisatie. Ons bedrijf is daarmee onderdeel van een grote organisatie, maar tegelijkertijd een familiebedrijf waarin bedrijfsleiding met grote liefde voor het vak werkzaam is. Dat betekent voor onze gasten garantie voor welbekende kwaliteit en toch volop ruimte voor persoonlijke aandacht. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze produkten en vertrouwen erop u hiermee naar genoegen te bedienen. Wij hechten veel belang aan uw eventuele opmerkingen en commentaar

Boek een hotelkamer

Boek een overnachting in ons hotel online. Met ons centrale boekingssysteem bent u verzekerd van een optimale reservering. U bent bij ons van harte welkom.