Meetings & Events

Vergaderen

Van der Valk Hotel De Molenhoek is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied Mookerheide. We zijn makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de A73 en beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid. Onze 5 multifunctionele zalen zijn uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, condealances een evenement, of als u iets te vieren heeft. We laten u graag de mogelijkheden zien!

Kom vergaderen bij Van der Valk Hotel De Molenhoek - Nijmegen. Geniet van de nabijheid van de grote stad, maar ook van de schitterende landelijke omgeving, de goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer of de gratis parkeergelegenheid.

Ook voor het geven van een bruisend feest of een receptie bent u bij Van der Valk Hotel De Molenhoek - Nijmegen aan het juiste adres! Wij beschikken over ruimtes voor 20 tot 200 personen en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een diner, buffet, barbecue of hapjes tijdens uw feest of receptie.

Vier de liefde!

Trouwen

Vier de liefde!

Van der Valk Hotel De Molenhoek is een prachtige locatie om jullie bruiloft te vieren. Gelegen aan de rand van natuurgebied de Mookerheide en nabij Nijmegen, maakt ons hotel een perfecte locatie voor jullie grote dag.Van een receptie tot een bruisende feestavond, van een bruidstaart tot een diner, wij organiseren het graag voor jullie!