Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk de Molenhoek - Nijmegen

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in ons fijne hotel!

Boek nu met één gratis nacht

3=2 Green Stay

Met ons 3=2 Green Stay arrangement geniet u éxtra voordelig van een heerlijke mini-vakantie in eigen land en draagt u daarnaast ook nog eens direct bij aan een groene wereld. U overnacht drie nachten voor de prijs van twee en doordat u kiest voor Green Stay krijgt u van ons, in ruil voor geen kamerschoonmaak, een €10 voucher.

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen met deze Bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoek aan de bruisende stad Nijmegen. Met onze Bestseller deal kunt u kosteloos annuleren tot 14:00 uur op de dag voor aankomst.

Senioren Arrangement

Inclusief ontbijt en diner!

Speciaal voor onze senioren gasten hebben wij dit geweldige arrangement samengesteld. Een compleet verzorgd 4-daags verblijf! U geniet iedere avond van een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant en 's ochtends serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet. Ontdek de natuurrijke omgeving van ons hotel en geniet! 

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel de Molenhoek! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.