Stel je voor: je ziet helemaal niets. Hoe vind je dan je favoriete kleding in de kast? Of hoe vind je de weg naar het station? Dit lijkt vanzelfsprekend als je kunt zien, maar wat als je dat niet kunt? Bij muZIEum ervaar je dit zelf in één van onze expedities. 

Stap in het pikkedonker of ervaar buiten met virtual reality hoe geur, smaak en tast je de weg wijzen wanneer je niets ziet. Natuurlijk sta je er niet alleen voor! Aan het begin van je avontuur ontmoet je je gids, iemand die zelf blind of slechtziend is. Deze gids kan als geen ander vertellen en laten zien wat er mogelijk is zonder zicht. 

Ontdek de kracht van je zintuigen en laat je verrassen door het (on)zichtbare! 

Je zintuigen nog meer prikkelen?

Boek Kraak en Smaak - een proeverij zonder zicht. 

Smaakt je eten anders als je niet kan zien wat je eet?

Ontdek het tijdens Kraak en Smaak. Een proeverij waarbij je blind voelt, ruikt en proeft. Weet jij wat het is? En wat maakt het nu zo anders als je niet ziet wat je eet? 

Openingstijden

Maandag:12.00 - 17.00 uur

Dinsdag t/m zondag: 09.30 - 17.00 uur 

Contact

Ziekerstraat 6b

6511 LH Nijmegen 

T. +31 (0)24 – 200 10 50

E. reserveringen@muzieum.nl

Ga naar de website

Combineer met een overnachting en/of diner

Na een leerzame dag in het muZIEum kunt u heerlijk overnachten en/of dineren bij Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen. Wij bevinden ons namelijk op slechts 15 minuten rijden van het muZIEum. Schuif aan voor een heerlijk diner in ons restaurant en overnacht daarna in één van onze comfortabele hotelkamers.