Shoppen in Nijmegen

Voor de échte shopliefhebbers is Nijmegen een must-visit! Wist je dat Nijmegen al jarenlang in de top drie staat als het gaat om diversiteit van de winkels binnen Nederland? Een echte aanrader dus! Nijmegen beschikt over meer dan 400 winkels. Genoeg keuze in deze prachtige stad! 

In het historische centrum tref je een gevarieerde mix aan kledingwinkels, boetiekjes, interieurwinkels, cadeaushops en delicatessenzaken aan. In de Broerstraat, Ziekerstraat, Marikenstraat en Plein 1944 zijn vooral de grote winkelketens te vinden.

De oudste winkelstraat van Nederland

Zin in iets nieuws? Ga winkelen in de oudste winkelstraat van Nederland, de Lange Hezelstraat. Hier staan prachtige historische panden waarin je winkels vindt met een hoog snuffelgehalte. Even uitpuffen? Ook heeft Nijmegen de hoogste terrasdichtheid van Nederland, dus hier vind je vast en zeker een heerlijke plek voor een hapje en drankje.

Duurzame hotspots in Nijmegen

Ook is Nijmegen één van de duurzaamste steden in Europa en dit zie je op veel plekken in de stad terug. Mensen die van duurzame producten houden en graag vega(n) en gezond eten, zullen volop kunnen genieten. Bekijk hier een lijst van groene hotspots in het Rijk van NIjmegen.

Combineren met een overnachting in Nijmegen

Een lange dag shoppen op een feestelijke manier afsluiten? Bespaar een terugreis naar huis en kom heerlijk overnachten bij Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen. Vanaf het centrum van Nijmegen bent u met de auto of het openbaar vervoer zo in ons hotel. Geniet hier in de avond van een heerlijk diner en overnacht daarna in één van onze fijne hotelkamers

Boek direct