Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte restaurant

Culinair genieten

In het sfeervolle restaurant van Van der Valk Hotel De Molenhoek - Nijmegen kunt u genieten van de culinaire creaties van de keukenbrigade. Wij bieden u een ruim aanbod uit de internationale keuken, een keuze aan vis-, vlees-, en vegagerechten, bereid met dagverse (seizoens)producten. Vanzelfsprekend ontbreekt de traditionele Van der Valk kaart niet. Geniet van een overheerlijke lunch en/of diner in het restaurant.  

Kom genieten in de recent gerenoveerde hotelbar van Hotel de Molenhoek! Hier kunt u een leuk feestje geven, een gezellige borrel organiseren of een walking dinner voor uw eigen gezelschap reserveren. 

Geniet samen met vrienden, familie of collega's. Ook voor een zakelijke afspraak is onze hotelbar een fijne plek. Of juist om na een vergadering in één van onze zalen nog even na te praten.

In ons restaurant hebben wij de hotelbar waar u dagelijks terecht kunt voor een drankje.

Een breed scala aan lekkernijen

High Tea

Bij Van der Valk de Molenhoek - Nijmegen kunt u dagelijks terecht voor een gezellige High Tea. Hierbij geniet u van verschilende zoetigheden en hartige hapjes. Daarbij serveren wij onbeperkt thee. 

Let op: het is noodzakelijk om een high tea te reserveren, zodat wij de tijd hebben om de heerlijke high tea voor u te bereiden! Reserveer door te bellen naar onze receptie via 024-3580155.

Goed de dag beginnen

Uitgebreid ontbijtbuffet

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! Geniet van vers gebakken broodjes, smakelijke Engelse gerechten, het lekkerste fruit en natuurlijk een goede kop koffie; de perfecte start van een nieuwe dag.

Maandag t/m vrijdag: 06.00 - 10.30 uur
Zaterdag en zondag: 07.00 - 11.00 uur

Bij een minimale grootte van 25 mensen organiseert Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen ook diverse uitgebreide buffetten. We hebben een aantal opties klaarstaan voor u, maar wij helpen u uiteraard ook graag verder als u net even iets anders wil. Vraag daarvoor een offerte op maat aan.