Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

In het sfeervolle restaurant van Van der Valk Hotel De Molenhoek - Nijmegen kunt u genieten van de culinaire creaties van de keukenbrigade. Wij bieden u een ruim aanbod uit de internationale keuken, een keuze aan vis- en vleesgerechten, aangevuld met dagverse seizoensproducten. Vanzelfsprekend ontbreekt de traditionele Van der Valk kaart niet. Geniet van een overheerlijke lunch en of diner in het restaurant.  

Cheers!

Hotelbar

Kom genieten in onze recent gerenoveerde hotelbar! Geniet van een kopje koffie of thee, een heerlijke borrel of ander drankje.

Bij ons kunt u dagelijks terecht voor een gezellige High Tea. Hierbij kunt u snoepen van verschilende zoetigheden en sandwiches. Daarbij serveren wij onbeperkt koffie en thee. 

Let op: het is noodzakelijk om een high tea te reserveren, zodat wij de tijd hebben om de heerlijke high tea voor u te bereiden! 

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! Geniet van vers gebakken broodjes, smakelijke Engelse gerechten, het lekkerste fruit en natuurlijk een goede kop koffie; de perfecte basis voor een nieuwe dag.

Maandag t/m vrijdag: 06.00 - 10.30 uur
Zaterdag en zondag: 07.00 - 11.00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten