Uiteten in Molenhoek

Geniet 's avonds van een heerlijk diner in ons sfeervolle restaurant. U heeft de keuze uit verschillende koude en warme gerechten en meerdere vis- vlees- of vega gerechten. En ook aan de kinderen is gedacht. Bij Van der Valk de Molenhoek - Nijmegen beschikken we over een speciale kinderkaart, deze is opgenomen in onze menukaart. Er zit voor iedereen wel iets tussen! Heeft u een allergie of specifieke dieetwensen? Geef het aan ons door. Heeft u vragen over allergenen? Wij helpen u graag verder!

Lunchen in Molenhoek

Naast een diner kunt u ook genieten van een heerlijke lunch in ons restaurant. Een boerenomelet of toch meer zin in twee Hollandse kroketten? Wij bieden verschillende lunchgerechten aan, ook vegetarisch! Is het al iets later in middag en heeft u geen zin meer in een uitgebreide lunch? Op onze menukaart vindt u ook meerdere, kleinere, borrelhapjes.

Menukaart Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen

Bij Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen hebben wij een uitgebreide menukaart met daarop voor ieder wat wils. Een heerlijke lunch of toch 's avonds genieten van een culinair (gangen)diner? Het kan allemaal! Naast de wisselende seizoensspecialiteiten, staan natuurlijk ook de Valk klassiekers erop! Wist u dat u bij ons al voor €37,50 kan genieten van een 3-gangen keuzediner? Bekijk hier onze menukaart.

Zeker zijn van een plek in ons restaurant?

Reserveer hier uw tafel