See & Do bij Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen

Activiteiten in Nijmegen

Wandelen en fietsen

Ontdek de omgeving

De ligging van Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen is pérfect om de natuurrijke omgeving te ontdekken. Wandelend of op fiets, beide is leuk! Ontdek de Mookerheide met één van de wandelroutes die wij bij onze receptie hebben klaarliggen voor u. Of huur een fiets en ontdek zo gemakkelijk de drie provincies waarin ons hotel zich bevindt. 

Bent u opzoek naar een educatieve en culturele activiteit? Dan is een museumbezoek altijd een goed idee! In Nijmegen zijn meerdere musea gevestigd. Ervaar hoe het is om blind en slechtziend te zijn in het muZIEum of ontdek alles over de geschiedenis, het heden en de toekomst van de Waal in natuurmuseum De Bastei. En er is nog veel meer!

Plan uw bezoek aan belevenisboerderij HARM's Hoeve waar kinderen verschillende boerderijdieren kunnen aaien en voeren en waar u daarna kunt genieten van een heerlijke BBQ met verse eigen producten. Of speel een potje Pitch & Putt Golf op de golfbaan vlakbij ons hotel. Leuk voor jong & oud!

Ultieme ontspanning

Thermen Berendonck

Op slechts 15 minuten rijden van ons hotel bevindt zich Thermen Berendonck. Bij dit wellnessresort nemen ze u mee op een Oosterse wellnessreis. Met een groot aanbod van sauna's, stoombaden, whirlpools, massage- en behandelplekken, een 50 meterbad, een Hamam én 2 horecagelegenheden is het altijd genieten hier!

Oudste winkelstraat van Nederland

Shoppen in Nijmegen

Wist u dat Nijmegen al jarenlang in de top drie staat van leukste winkelsteden in Nederland? En dat de oudste winkelstraat van Nederland, de Lange Hezelstraat, zich ook in Nijmegen bevindt? Ga shoppen in deze bruinsende stad en ontdek wel meer dan 400 winkels!