Kamer boeken bij Hotel De Molenhoek - Nijmegen

kamerfaciliteiten hotel molenhoek

Overnachten

Kom tot rust bij Hotel de Molenhoek

Op zoek naar een hotel in de buurt van Nijmegen? Geniet van een overnachting bij Van der Valk Hotel De Molenhoek! Bekijk de standaard kamer of de vierpersoonskamer voor wanneer u met het gezin komt. Op zoek naar meer luxe? Misschien dat onze bruidssuite of suite Molenhoek goed bij u past! 

restaurant hotel molenhoek

Eten & Drinken

Culinaire ervaring bij De Molenhoek

In het sfeervolle restaurant van Van der Valk Hotel De Molenhoek - Nijmegen kunt u genieten van de culinaire creaties van de keukenbrigade. Wij bieden u een ruim aanbod uit de internationale keuken, een keuze aan vis- en vleesgerechten, aangevuld met dagverse seizoensproducten. Vanzelfsprekend ontbreekt de traditionele Van der Valk kaart niet. 

Hotelbar Hotel De Molenhoek

Eten & Drinken

Hotelbar

In onze gerenoveerde, gezellige en sfeervolle bar kunt u een leuk feestje geven, een gezellige borrel organiseren of een walking dinner voor uw eigen gezelschap reserveren.

In ons restaurant hebben wij de hotelbar waar u dagelijks terecht kunt voor een drankje om gezellig de dag door te spreken.

vergaderen hotel Molenhoek

Vergaderen

Vergaderen bij Molenhoek-Nijmegen

Wij maken het u graag gemakkelijk om de keuze te maken te komen vergaderen bij Van der Valk Hotel De Molenhoek - Nijmegen. Onze 5 multifunctionele zalen zijn uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, een evenement, of als u iets te vieren heeft. We laten u graag de mogelijkheden zien!

buitenaanzicht hotel Molenhoek

Sfeerimpressie

Kom alvast in de sfeer

Bekijk hier de sfeerimpressie van Van der Valk Hotel De Molenhoek - Nijmegen. Wij geven u alvast een kijkje in ons hotel. Kom alvast helemaal in de stemming voor uw verblijf met deze fijne beelden van het hotel!

fietsen hotel molenhoek

Arrangementen

Ontdek de Mookerheide

Ontdek de 'achtertuin' van het hotel: De Mookerheide. Een natuurgebied met uitgestrekte heidevelden, mooie bossen en een rijke geschiedenis! Prachtig om te wandelen of te fietsen op één van onze nieuwe E-bikes of stadsfietsen. Nieuwsgierig? Bekijk één van onze fietsarrangementen.

valk loyal voordelen hotel molenhoek

Valk Account

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst
Van der Valk Giftcard hotel Molenhoek

GIFTCARD BIJ HOTEL MOLENHOEK

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel! Zo heeft u een leuk vooruitzicht. Hopelijk zien we u snel in één van onze Van der Valk Hotels!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten