Pitch & Putt

Bent u opzoek naar een gezellige activiteit om te doen met familie, vrienden of collega's? Dan is Pitch & Putt Golf echt wat voor u. Op nog geen 1,5 km afstand van ons hotel bevindt zich Pitch & Putt golf Molenhoek. Deze golfbaan ligt in het bosrijke gebied ten zuiden van Nijmegen. Ruige vlaktes, heide en bosschages wisselen elkaar af, wat het glooiende landschap erg gevarieerd maakt. Hier komen de Pitch & Putt golfbaan en voetgolfbaan goed tot hun recht!

Pitch & Putt Molenhoek

Pitch & Putt is een vorm van golf die op een kleinere baan met kortere holes wordt gespeeld. Pitch & Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch & Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Als bedrijfsuitje of familiedag

Op zoek naar een leuke activiteit voor collega's, familie of vrienden? Waarom niet samen Pitch & Putt Golfen? Het is sportief, ontspannend en gezellig, en dat alles voor een betaalbare prijs. Om de ervaring compleet te maken, zijn er Bij Pitch & Putt Golf Molenhoek verschillende arrangementen beschikbaar. Ga naar de website voor meer informatie.

Bekijk de website

Combineren met een overnachting en/of diner in Nijmegen

Geniet na uw activiteit van een heerlijk diner in ons restaurant. Bij Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen, gelegen op 1,5 km afstand van de Pitch & Putt Golfbaan, bieden we een ruime kaart met verschillende vis-, vlees-, en vegagerechten aan. Maak uw dag helemaal compleet met een heerlijke overnachting in ons hotel en geniet 's ochtends van ons uitgebreide ontbijtbuffet