Museum het Valkhof

Op slechts 10 km afstand van Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen bevindt zich het Valkhof Museum. Het Valkhof Museum is een archelogisch en kunstmuseum in Nijmegen en is zeker een bezoek waard als u van geschiedenis, kunst en cultuur houdt. 

Museum Het Valkhof draagt met een indrukwekkende collectie van archeologie, oude kunst en moderne kunst, het verhaal van ruim 5000 jaar geschiedenis uit. Naast de collectie zijn er jaarlijks meerdere wisseltentoonstellingen te zien. Het museum wil laten zien hoe kunst en geschiedenis ons wereldbeeld kleuren. Met het heden als vertrekpunt worden thema’s onderzocht die ons als individu en als collectief vormen en inspireren. Het museum is gevestigd in een spraakmakend gebouw, een ontwerp van Ben van Berkel, aan het historische Valkhofpark, in het hart van Nijmegen.

Naast het Valkhof Museum beschikt de bruisende stad Nijmegen over meerdere musea en andere leuke activiteiten om te doen. Benieuwd naar activiteiten in de omgeving van ons hotel? Bekijk ze hier

Gezellig uiteten in Nijmegen?

Geniet na uw bezoek aan het Valkhof Museum van een heerlijk diner in ons restaurant. Wij bieden een ruim menu aan heerlijke vlees-, vis-, en vegagerechten aan. Culinair genieten doet u bij Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen. 

Reserveer direct