Harm's Hoeve

Gelegen aan de Westerkanaaldijk in Malden, aan de rand van Nijmegen, bevindt zich belevenisboerderij HARM's Hoeve. Wanneer u in de buurt bent is deze boerderij zeker een bezoekje waard. Hier bewonen de koeien, geiten, schapen en varkens gezamenlijk de stal. Naast de vier diersoorten, worden er ook kippen gehouden bij HARM’s Hoeve. Bij deze belevenisboerderij kunt u dieren voeren, heerlijk lunchen en verse boodschappen doen. HARM's Hoeve is het hele jaar door geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur en de toegang is gratis.

Leuke kinderactiviteit in Nijmegen

Bent u opzoek naar een leuke kinderactiviteit? Plan dan eens een bezoek aan belevenisboerderij HARM's Hoeve. Dieren kunnen gevoerd en geaaid worden, kinderen kunnen rondrijden op traptractors en skelters en er kan gespeeld worden in de zandbank, op de kabelbaan en trampolines. Kortom, er valt genoeg te beleven op HARM’s Hoeve. Ook bieden ze bij HARM's Hoeve een speciaal kinderfeestje arrangement aan, de ultieme belevenis voor ieder kind!

Familiedag, bedrijfsuitje, verjaardag of ander feest in Nijmegen

Bij HARM's Hoeve is het altijd tijd voor een feestje. Dus ook voor een familiedag, bedrijfsuitje, babyborrel, verjaardag of ieder ander soort evenement bent u hier aan het juiste adres. De belevenisboerderij verzorgt complete BBQ's, natuurlijk met vlees afkomstig van de eigen boerderij en salades uit haar eigen omgeving. U kunt hier op locatie barbequen, maar ook leveren zij aan huis. Naast de BBQ is er ook de mogelijkheid voor een lunch of diner van de kaart (of een buffet). Maak uw uitje compleet met een rondleiding van de boer(in), inclusief de Boeren Quiz. Ga jij er vandoor met de BoerenBokaal?

Ga naar de website