Kerst

25 december

Op eerste kerstdag serveren wij de gehele dag heerlijke culinaire gerechten. Zo kunt u bij ons terecht voor een heerlijke kerstbrunch, een 5-gangen keuzediner of ons uitgebreide buffet. Samen met uw gezelschap krijgt u van onze medewerkers een feestelijke tafel toegewezen waar u kunt genieten van een gezellige avond. De culinaire gerechten van onze Chef-koks zullen u doen verrassen. Bekijk hier alvast het 5-gangenkeuzemenu.

Kom feestelijk dineren in ons restaurant!

Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar voor het 5-Gangen Kerst Keuzediner, om te reserveren kunt u telefonisch contact opnemen. 

024 358 01 55

 

5-Gangen Kerst diner

Kerst is de tijd om samen te zijn, samen te genieten en heerlijk te eten. Tijdens de feestdagen staan heerlijke gerechten en culinaire verassingen centraal. Wij verzorgen deze culinaire gerechten graag voor u en daarom bent u van harte welkom om bij ons te dineren in ons restaurant. Onze medewerkers heten u van harte welkom.

Op beide kerstdagen serveren wij een overheerlijk en feestelijk 5-gangen kerst diner.

Reserveren mogelijk vanaf 12.00 uur.

Volwassenen:  € 59,50 per persoon.

Kinder keuzediner € 25,00 per persoon. (kinderen 4 tot en met  11 jaar)

Reserveer het 5-gangen Kerst keuzediner

Winter familie buffet

Op eerste kerstdag hebben onze Chef-koks een heerlijk buffet voor u klaar staan. Samen met uw familie kunt u genieten van diverse specialiteiten en een verrassend dessert. Komt u Kerst vieren bij Hotel De Molenhoek?

Aanvang 17:30 uur

Volwassenen €57,50 

Kinderen (5 t/m 11 jaar) €25,00

Kinderen t/m 4 jaar gratis

*incl. koffie/thee, koude dranken en binnenlands gedistileerd.

Kerstbrunch

Op eerste kerstdag is het mogelijk gebruik te maken van onze uitgebreide kerstbrunch. Geniet onder het genot van onze sfeervolle ambiance van al het lekkers op ons buffet en het spetterende dessertbuffet. Voor de kinderen verzorgen wij een speciaal kinderbuffet.

De kerstbrunch start op beide kerstdagen  om 11.30 uur.

Volwassenen:  €44,50 per persoon.

Kinderen van 5 tot en met 11 jaar:  €17,50 per persoon. 

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis