Beleef een warme en onbezorgde kerst

Kerst bij Van der Valk de Molenhoek - Nijmegen

24, 25 en 26 december

4-gangen keuzediner

Dit jaar organiseren wij een 4-gangen keuzediner op 24, 25 en 26 december. U heeft keuze uit verschillende culinaire gerechten. Voor de kinderen hebben wij een speciaal 3-gangen keuze menu samengesteld.

*Reserveren kan alleen online en er is dit jaar een vooruitbetaling nodig bij het maken van een reservering. Het is dus belangrijk om duidelijk aan te geven met hoeveel personen u komt dineren en om welke leeftijden het gaat.

24 en 26 december

Kerstlunch en -borrel

Kerst moet gevierd worden en hoe doe je dat nou beter dan met een heerlijke lunch of uitgebreide borrel? Daarom bieden wij op 24 en 26 december ook meerdere borrel- en lunch keuzemenu's aan. Geniet in de middag samen met familie of vrienden van diverse warme en koude hapjes of ga voor een heerlijk lunchmenu.

* Tijdens de lunch kunt u bijvoorbeeld ook een voorgerecht of soepje bestellen van het kerst keuzemenu. 

Boekbaar 24 t/m 27 december

Kerstarrangement

Speciaal voor u hebben wij een volledig verzorgd kerstarrangement samengesteld om heerlijk te kunnen genieten van kerst in het gezelschap van uw familie, vrienden of geliefden.

Het arrangement is boekbaar voor één, twee of drie nachten. Bij aankomst ontvangt u een feestelijk kerstdrankje. Iedere ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en ook is er één of twee keer een 4-gangen kerst keuzediner inbegrepen.